Grisens udskæringer

Bliv klog på grisens mange velsmagende udskæringer – fra mør og saftig filet til kraftfulde skanker og sprøde stege. Klik dig rundt på grisen, og lær hvor udskæringerne sidder, hvordan de bedst tilberedes, og hvilke retter de passer perfekt til.

skank bryst bov mørbrad indmad skank skinke kam nakke hoved

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 61 udskæring udskæringer

Læs mere om Filet a la mørbrad 1mm fedtkant

Filet a la mørbrad 1mm fedtkant

Læs mere om Filet a la mørbrad 3mm fedtkant

Filet a la mørbrad 3mm fedtkant

Læs mere om Hakket grisekød, maks 12% fedt

Hakket grisekød, maks 12% fedt

Læs mere om Hakket grisekød, maks 18% fedt

Hakket grisekød, maks 18% fedt

Læs mere om Hakket grisekød, maks 7% fedt

Hakket grisekød, maks 7% fedt