Grisens udskæringer
Bliv klog på grisens mange velsmagende udskæringer – fra mør og saftig filet til kraftfulde skanker og sprøde stege. Klik dig rundt på grisen, og lær hvor udskæringerne sidder, hvordan de bedst tilberedes, og hvilke retter de passer perfekt til.
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 61 udskæring udskæringer
Bagskank list
Bovblad
Bovsteak
Mørbrad
Bovsteg
Bryst
Bryst i skiver
Culotte, 2 mm fedtkant
Culotte, 5 mm fedtkant
Fedtnet
Filet a la mørbrad 1mm fedtkant
Filet a la mørbrad 3mm fedtkant
Filet med 1 mm fedtkant
Filet med 3 mm fedtkant
Filet Royal
Flæskesteg
Forloren mørbrad
Forskank
Hakket grisekød, maks 12% fedt
Hakket grisekød, maks 18% fedt
Hakket grisekød, maks 7% fedt
Herregårdskotelet
Hjerte
Inderlår
Kæbe
Klump
Kotelet med fedtkant
Lever
Medaljon
Mignon
Minutkotelet
Minutstrimler
Minuttern
Mørbrad, helt afpudset
Mørbradbøffer
Mørbradklods
Nakkefilet
Nakkekotelet
Tern af nakkefilet
Nakkesteg
Nøgleben
Nyre
Porchetta
Revelsben i skiver
Revelsben, helt
Ribben
Ribbenssteg (kogestykke)
Ribbenssteg (stegestykke)
Ribbensteg uden ben
Ribsteak
Rullesteg af bov
Rullesteg af nakkefilet
Rullesteg af slag
Sauté-skive
Schnitzel
Slag
Stegeben
Stegeflæsk
Wokstrimler
Yderlår