Oksens udskæringer
Udskæringer for oksen
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 60 udskæring udskæringer

Oksebovklump

Oksebovklump, skiver

Oksebovklump, tern

Okseculotte

Oksecuvette

Hakket oksekød 5-10%

Hakket oksekød 8-12%

Hakket oksekød 10-15%

Hakket oksekød 15-20%

Oksefillet med fedt

Oksefilet med fedt, entrecote

Oksefilet uden fedt

Oksefilet uden fedt, bøf

Oksefilet uden fedt, carpaccio

Okseklump

Okseklump, tern

Okseklump, tynde skiver

Okseklump, strimler

Okselårtunge

Marmoreret oksefilet

Marmoreret oksefilet, ribeye

Oksemellemskært

Okseinderlår med fedt og kappe

Okseinderlår uden fedt

Okseinderlår, roastbeef

Okseinderlår, steaks (schnitzler)

Okseinderlår, strimler

Okseinderlår, tern

Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)

Okseinderlår uden fedt, wokstrimler

Oksemørbrad

Oksemørbrad, bøf

Oksemørbrad, chauteaubriand

Oksemørbrad, tournedos

Okseflanksteak

Oksetunge

Okseskank, osso buco

Oksekank, osso buco

Oksespidsbryst

Oksetværreb

Oksetværreb, longrib

Oksebov med ben

Oksetykkam

Oksetykkam, tern

Oksetyksteg

Oksetykstegsfilet

Oksetykstegsfilet, bøf

Oksetykstegsfilet, carpaccio

Oksetykstegsfilet, medaljoner

Oksetykstegsfilet, tern

Oksetykstegsfilet, roastbeef

Oksebov uden ben

Oksetyndstegsfilet

Oksetyndstegsfilet, bøf

Oksetyndsteg med mørbrad

Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone

Okseyderlår

Oksenyre

Okselever
