
Flere køkkentips
Få nyttige køkkentips og guides, der hjælper dig med at blive bedre til madlavning. Få f.eks. tips til at lave en lækker buffet til mange mennesker, eller lær hvordan du beregner mængder og undgår madspild.

Sådan laver du en lækker buffet
Buffet er en god løsning, når du skal lave mad til mange. Få gode råd til hvordan du mængdeberegner din buffet, hvordan du anretter og hvordan du undgår madspild.

Basis køkkenguide til nybegyndere
Sørg for at holde god hygiejne, forbered råvarerne og lær hvordan du tilbereder kød med voresmad.dk's crashcourseguide fx til studerende eller andre, der ikke allerede er velbevandrede i et køkken.

Syltning
Syltning er den perfekte måde at gemme sommerens friskhed på glas og nyde det hele året rundt. På denne side vil vi guide dig gennem glæden ved syltning, forklare hvorfor det er en god idé, og give dig en nem basisopskrift, så du kan komme godt i gang. Lad os dykke ned i sylteverdenen!

Skyl dit frugt og grønt - og kog dine hindbær
Skyl frugt og grønt grundigt og kog babymajs, sukkerærter og frosne hindbær, lyder rådene fra Fødevarestyrelsen. Men så kan du også sagtens spise frugt og grønt, som har mange sundhedsfordele. Hvis du vælger dansk minimerer du risikoen yderligere.

Lav lækker mad med æbler
Danske æbler har en unik kombination af sødme og syrlighed og er velegnede til næsten alt, lyder det fra to eksperter. Få tips til lækre retter med voresmad.dk.

Sådan laver du lækker og billig mad af kogt kød
Kogt kød er en lidt overset tilberedningsmetode. Men ikke desto mindre kan man lave masser af lækker mad af kogt kød.

Et grønnere alternativ til 10 klassiske opskrifter
I denne opskriftsserie løfter vi sløret for, hvordan vi ved hjælp af simple ændringer kan gøre 10 klassiske opskrifter grønnere – uden at ændre på smagen.

Sæt smag til det grønne med oksekød
Okse- og kalvekød har en stor kulturel betydning for mange danskere, og det er ofte retter med oksekød, der er blandt danskernes favoritter.

Opskrifter med oksekød og bælgfrugter – sådan!
Okse- og kalvekød findes som næringsrig smagsforstærker i mange danske livretter, og derfor kan kødet bruges til at introducere nye, mindre kendte råvarer.

Hvorfor er det godt at spise flere bælgfrugter i fremtiden?
Bælgfrugter er et godt supplement til andre proteinrige fødevarekilder.