
Viden om
På denne side kan du orientere dig i spændende viden, artikler og analyser om bl.a. gris & klima, eller kost & ernæring. Du kan også læse om ernæringsmærker, og hvordan dine fødevarer bliver produceret.

Gris & klima
På denne side kan du dykke ned i, hvor stort et klimaaftryk den danske produktion af grisekød har sammenlignet med andre lande. Du kan også læse mere om, hvor meget CO2 din mad udleder, og hvad kød bidrager med i kosten - samt hvilken klimavenlig mad du kan lave for at undgå madspild og gøre din madlavning mere bæredygtig.

Kost & ernæring
Her finder du nyttige råd om, hvordan du kan spise sundt og varieret. Vi dækker alt fra vigtige kostråd og anbefalinger om mælk og gluten til ernæringstips, der hjælper dig med at træffe bedre valg i hverdagen. Få inspiration til at optimere din kost og få en sundere livsstil.

Frugt & grønt
De fleste danskere spiser for lidt grøntsager til daglig. På siden her finder du nemme tips til at gøre grøntsager til en naturlig og nem del af hverdagen.

Æg
Opdag æggets ernæringsmæssige fordele, hvordan du tilbereder det perfekt, og hvad du bør vide om at spise rå æg. Få også indsigt i, hvor meget protein æg indeholder i forhold til andre kilder.

Hvor kommer maden fra?
Her kan du læse om hvordan dine fødevarer produceres.