
Udskæring & partering
Denne side samler alt, hvad du skal vide om korrekt partering, udbening og forberedelse af forskellige typer kød. Med klare vejledninger og videoer fra eksperter får du de bedste tips og tricks til at mestre teknikkerne i dit eget køkken.

Sådan udskærer du en hel kylling
Gorm Wisweh guider dig her til, hvordan kyllingen skal parteres. Og han giver gode tips undervejs. Se med.

Tv-kok viser dig her hvordan du udbener din kylling
Skal du farsere din kylling med alskens lækkerier, så skal den udbenes først. Og det er ikke så svært, som det måske lyder. Tv-kokken Gorm Wisweh guider dig udførligt igennem i den her video.

Sådan pudser du din oksemørbrad af
For at få den optimale spiseglæde, så skal mørbraden afpudses inden den bliver tilberedt. Ernæringsekspert Hanne Castenschiold viser her hvordan, det skal gøres.

Sådan parterer du en kanin
Køkkenchef Patrick Morell fra Ba’sta’ds viser dig, hvordan du parterer en fersk kanin. Det er let, når du følger instruktionen i videoen. De bedste redskaber til partering og udskæring, er et stort spækbræt, og en god skarp kniv.

Sådan parterer du en hel kalkun
Kokken Gorm Wisweh guider igennem parteringen af en hel fersk kalkun.

Sådan pudser du en kalvecuvette
Lær hvordan du gør en kalvecuvette klar til ovnen.

Sådan parterer du en kylling i børnehøjde
Det er lærerigt for børnene at skære kyllingelåret ud og se hvor kyllingefiletten sidder. Men det kan også være en uoverskuelig opgave. Se her hvordan madskribent og forfatter Sif Orellana involverer sin egen 11-årige søn i processen.

Sådan skal culottestegen skæres
Culottestegen skal skæres korrekt, ellers ødelægger det spiseglæden. Se vores video der viser, hvordan stegen skal skæres.