
Tilberedning & stegetider
Vil du sikre, at dit kød altid bliver saftigt, mørt og fuld af smag? På denne side finder du en komplet guide til at tilberede og stege kød som en professionel. Fra saftige bøffer til perfekt rosa stege – vi guider dig trin for trin til det bedste resultat hver gang.

Sådan steger du en saftig bøf
Med nogle få tips får du bøffen saftig og lækker. Få tips fra ernæringsekspert Hanne Castenschiold.

Sådan steger du kyllingefiletterne med børnenes hjælp
Her er en guide til, hvordan du steger det populære kyllingebryst uden det bliver tørt. Og børnene kan sagtens være med til at hjælpe, spørger man madskribent Sif Orellana.

Sådan tilbereder du den lækre Osso Buco
Se her, hvordan du frembringer den populære italienske ret. Ernæringsekspert Hanne Castenschiold giver tips og gode råd.

Sådan steger du den ultimative hakkebøf
Vil du have en god og saftig hakkebøf. Så se her, hvordan Ernæringsekspert Hanne Castenschiold, tilbereder den populære spise.

Skal kødet hvile?
Du behøver ikke at lade stegen hvile. Læs her hvorfor.

Sådan skal kalvestrimlerne tilberedes
Få det møreste og saftigste resultat ud af dine kalvestrimler. Gorm Wisweh viser dig hvordan. Se med her.

Sådan får du en smagfuld og saftig kalvekotelet
Ernæringsekspert Hanne Castenschiold viser her, hvordan man tilbereder den populære udskæring, kalvekoteletten.

Lær at tilberede en lækker og billig kalvesteg
Kalvecuvetten er et forholdsvist billigt stykke kød, som sagtens kan blive mørt, saftigt og lækkert. Du skal blot følge nogle gode råd under tilberedningen af kødet, som du her får af ernæringsekspert Hanne Castenschiold.

Få tips til at gøre din kalveculotte mør og saftig
Sådan får du mest mørhed ud af din kalveculotte.

Brug fligtesten til at kontrollere om bøffen er stegt tilpas
Hvis du vil være sikker på at din bøf er stegt nok, kan du kontrollere det med en fligtest. Se mere her!

Sådan tilbereder du den lækreste roastbeef
Vil du have en saftig og rosa roastbeef, så se med her hvor ernæringsekspert Hanne Castenschiold guider dig igennem tilberedningen.

Sådan tilbereder du den perfekte culotte
Ernæringsekspert Hanne Castenschiold viser her, hvordan man får en lækker og mør culottesteg.

Hvilken temperatur skal kødet have?
Hvis du ved, hvilken centrumtemperatur kødet skal have, kan du tilberede kød, der er perfekt mørt. Se herunder hvilken temperatur, der er bedst for de forskellige udskæringer. Og husk stegetermometeret.

Sous vide
Få overblikket over sous vide-tilberedning her! Med Sous Vide-tilberedning får du altid mørt og lækkert kød. Har du styr på sous vide-tilbehøret? Tjek vores guide og kom hurtigt i gang her!

Gode råd om bakterier i kød
Hvordan undgår du at overføre bakterier fra kødet til maden og dig selv? Bliver man syg af at spise rødt svinekød, og må gravide spise ikke-gennemstegt kød? Få svar her.

Kend dine grillstegetider
Se vores oversigt over grillstegetider for de forskellige kødstykker. Når du bruger vores vejledning, får du det bedste resultat, uanset om du bruger kugle-grill, gas-grill eller en anden type grill.

Hold hygiejnen ved grillen
Hold redskaberne til råt kød adskilt fra andre redskaber, når du griller, og opbevar kødet på køl indtil lige inden det skal på grillen.

Tips og tricks til grill
Hvordan tænder du bedst grillen, og hvordan får du mørt og saftigt kød? Voresmad.dk guider dig til en god grilloplevelse.

11 myter om kød
Skal man salte bøffen inden stegning eller ej? Og feder det fedt, som sidder på kanten af kødet? Få svarene i vores guide om kødets myter.