Grisens udskæringer
Bliv klog på grisens mange velsmagende udskæringer – fra mør og saftig filet til kraftfulde skanker og sprøde stege. Klik dig rundt på grisen, og lær hvor udskæringerne sidder, hvordan de bedst tilberedes, og hvilke retter de passer perfekt til.
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 61 udskæring udskæringer
 
                                Bagskank list
 
                                Bovblad
 
                                Bovsteak
 
                                Mørbrad
 
                                Bovsteg
 
                                Bryst
 
                                Bryst i skiver
 
                                Culotte, 2 mm fedtkant
 
                                Culotte, 5 mm fedtkant
 
                                Fedtnet
 
                                Filet a la mørbrad 1mm fedtkant
 
                                Filet a la mørbrad 3mm fedtkant
 
                                Filet med 1 mm fedtkant
 
                                Filet med 3 mm fedtkant
 
                                Filet Royal
 
                                Flæskesteg
 
                                Forloren mørbrad
 
                                Forskank
 
                                Hakket grisekød, maks 12% fedt
 
                                Hakket grisekød, maks 18% fedt
 
                                Hakket grisekød, maks 7% fedt
 
                                Herregårdskotelet
 
                                Hjerte
 
                                Inderlår
 
                                Kæbe
 
                                Klump
 
                                Kotelet med fedtkant
 
                                Lever
 
                                Medaljon
 
                                Mignon
 
                                Minutkotelet
 
                                Minutstrimler
 
                                Minuttern
 
                                Mørbrad, helt afpudset
 
                                Mørbradbøffer
 
                                Mørbradklods
 
                                Nakkefilet
 
                                Nakkekotelet
 
                                Tern af nakkefilet
 
                                Nakkesteg
 
                                Nøgleben
 
                                Nyre
 
                                Porchetta
 
                                Revelsben i skiver
 
                                Revelsben, helt
 
                                Ribben
 
                                Ribbenssteg (kogestykke)
 
                                Ribbenssteg (stegestykke)
 
                                Ribbensteg uden ben
 
                                Ribsteak
 
                                Rullesteg af bov
 
                                Rullesteg af nakkefilet
 
                                Rullesteg af slag
 
                                Sauté-skive
 
                                Schnitzel
 
                                Slag
 
                                Stegeben
 
                                Stegeflæsk
 
                                Wokstrimler
 
                                Yderlår
 
                                