Grisens udskæringer

Vil du vide mere om grisens udskæringer, så kan du trykke på en af grisens dele, se hvilke udskæringen der hører til delen og læse mere om udskæringen via neden

skank bryst bov mørbrad indmad skank skinke kam nakke hoved

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 61 udskæring udskæringer

Læs mere om Filet a la mørbrad 1mm fedtkant

Filet a la mørbrad 1mm fedtkant

Læs mere om Filet a la mørbrad 3mm fedtkant

Filet a la mørbrad 3mm fedtkant

Læs mere om Hakket grisekød, maks 12% fedt

Hakket grisekød, maks 12% fedt

Læs mere om Hakket grisekød, maks 18% fedt

Hakket grisekød, maks 18% fedt

Læs mere om Hakket grisekød, maks 7% fedt

Hakket grisekød, maks 7% fedt