Okselever
Til kategorien indmad hører lever, hjerte, tunge, brissel og nyrer. Det er billige og næringsrige udskæringer, men udskæringerne bruges ikke til humant konsum.
Energi (kJ) |
515 |
Fedt (g) |
3 |
Heraf mættede fedtsyrer (g) |
0,97 |
Protein (g) |
20,3 |
Kulhydrat (g) |
3,4 |
Heraf sukkerarter (g) |
0 |
Salt (g) |
0,16 |
Data for fødevarers næringsindhold er stillet til rådighed af DTU Fødevareinstituttet frida.fooddata.dk
Protein anprisning |
"Proteinkilde" og "Højt protein indhold" |
Jern |
6,05 mg |
Nøglehullet er Miljø- og Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, der på en enkel og synlig måde gør det nemmere at finde de sundere fødevarer og madretter, når du handler.
Læs mere om nøglehulsmærkningen