Oksens udskæringer

Udskæringer for oksen

bryst bagfjerding skank bov bryst skank hale hals hoved højreb indmad mørbrad slag spids bryst tværreb tykkam tyndsteg

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 69 udskæring udskæringer

Læs mere om Oksefillet uden fedt, carpaccio

Oksefillet uden fedt, carpaccio

Læs mere om Okseinderlår uden fedt, roastbeef

Okseinderlår uden fedt, roastbeef

Læs mere om Okseinderlår uden fedt, steaks (schnitzler)

Okseinderlår uden fedt, steaks (schnitzler)

Læs mere om Okseinderlår uden fedt, strimler

Okseinderlår uden fedt, strimler

Læs mere om Okseinderlår uden fedt, tern

Okseinderlår uden fedt, tern

Læs mere om Okseinderlår uden kappe, tynde skiver

Okseinderlår uden kappe, tynde skiver

Læs mere om Okseinderlår uden kappe (wokstrimler)

Okseinderlår uden kappe (wokstrimler)

Læs mere om Oksemørbrad, chauteaubriand

Oksemørbrad, chauteaubriand

Læs mere om Tyndsteg med fedtkant, bøf

Tyndsteg med fedtkant, bøf

Læs mere om Tyndsteg med mørbrad , T-bone

Tyndsteg med mørbrad , T-bone