Oksens udskæringer
Vil du kende forskel på højreb, entrecote og klump? Oksens udskæringer rummer alt fra møre bøffer til kød, der egner sig til simreretter. Udforsk vores interaktive okse, og få viden om smag, struktur og de bedste tilberedningsmetoder.
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 60 udskæring udskæringer
Oksebovklump
Oksebovklump, skiver
Oksebovklump, tern
Okseculotte
Oksecuvette
Hakket oksekød 5-10%
Hakket oksekød 8-12%
Hakket oksekød 10-15%
Hakket oksekød 15-20%
Oksefillet med fedt
Oksefilet med fedt, entrecote
Oksefilet uden fedt
Oksefilet uden fedt, bøf
Oksefilet uden fedt, carpaccio
Okseklump
Okseklump, tern
Okseklump, tynde skiver
Okseklump, strimler
Okselårtunge
Marmoreret oksefilet
Marmoreret oksefilet, ribeye
Oksemellemskært
Okseinderlår med fedt og kappe
Okseinderlår uden fedt
Okseinderlår, roastbeef
Okseinderlår, steaks (schnitzler)
Okseinderlår, strimler
Okseinderlår, tern
Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)
Okseinderlår uden fedt, wokstrimler
Oksemørbrad
Oksemørbrad, bøf
Oksemørbrad, chauteaubriand
Oksemørbrad, tournedos
Okseflanksteak
Oksetunge
Okseskank, osso buco
Oksekank, osso buco
Oksespidsbryst
Oksetværreb
Oksetværreb, longrib
Oksebov med ben
Oksetykkam
Oksetykkam, tern
Oksetyksteg
Oksetykstegsfilet
Oksetykstegsfilet, bøf
Oksetykstegsfilet, carpaccio
Oksetykstegsfilet, medaljoner
Oksetykstegsfilet, tern
Oksetykstegsfilet, roastbeef
Oksebov uden ben
Oksetyndstegsfilet
Oksetyndstegsfilet, bøf
Oksetyndsteg med mørbrad
Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone
Okseyderlår
Oksenyre
Okselever