Oksens udskæringer

Udskæringer for oksen

bryst bagfjerding skank bov bryst skank hale hals hoved højreb indmad mørbrad slag spids bryst tværreb tykkam tyndsteg

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')} Viser 61 udskæring udskæringer

Læs mere om Oksefilet med fedt, entrecote

Oksefilet med fedt, entrecote

Læs mere om Oksefilet uden fedt, carpaccio

Oksefilet uden fedt, carpaccio

Læs mere om Marmoreret oksefilet, ribeye

Marmoreret oksefilet, ribeye

Læs mere om Okseinderlår med fedt og kappe

Okseinderlår med fedt og kappe

Læs mere om Okseinderlår, steaks (schnitzler)

Okseinderlår, steaks (schnitzler)

Læs mere om Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)

Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)

Læs mere om Okseinderlår uden fedt, wokstrimler

Okseinderlår uden fedt, wokstrimler

Læs mere om Oksemørbrad, chauteaubriand

Oksemørbrad, chauteaubriand

Læs mere om Oksetykstegsfilet, carpaccio

Oksetykstegsfilet, carpaccio

Læs mere om Oksetykstegsfilet, medaljoner

Oksetykstegsfilet, medaljoner

Læs mere om Oksetykstegsfilet, roastbeef

Oksetykstegsfilet, roastbeef

Læs mere om Oksetykstegsfilet, wokstrimler

Oksetykstegsfilet, wokstrimler

Læs mere om Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone

Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone