Her kan du læse om hvordan dine fødevarer produceres.
Der stilles strenge krav til opdræt af kalve i Danmark. Det betyder, at du kan være sikker på, at kalven har haft et godt liv med en høj grad af dyrevelfærd. ’Sødmælkskalve’ og ’tremmekalve’ er forbudt i Danmark.
Kom med i plantekøkkenet, spis græs til og mød junglehønen. Ny podcastserie fra Landbrug & Fødevarer tager lytterne med på tur i det økologiske Danmark. Hør hvordan økologiske landmænd arbejder med at udvikle og at skabe fremtidens bæredygtige økologiske fødevarer.
Økologiske kaniner med lille klimaaftryk
Kalvekød, oksekød og kødkvæg. Kær ko har mange navne, men hvad er forskellen på de forskellige kødtyper? Vi giver dig svaret.
Majskylling, frilandskylling og økologisk kylling. En kylling er ikke bare en kylling. Derfor får du denne guide, hvor du kan finde ud af, hvordan din kylling er produceret hos de cirka 210 producenter af kyllinger i Danmark.
Koldskål, is og kager. Æg bliver brugt i fremstillingen af utallige fødevarer, men hvad er forskellen egentlig på et buræg og et økologisk æg? Vi giver dig svaret her.
Mælk er en af de råvarer, der følger danskerne hele livet. Men hvordan bliver den egentlig produceret? Og hvad er forskellen på konventionel, økologisk og biodynamisk mælk? Få svaret her.
Danske økologiske griseproducenter åbner hvert år dørene op til Sofari sidste søndag i maj. Så ta´ en tur på landet og bliv klogere på, hvordan de økologiske grise lever, og hvorfor økologisk grisekød er dyrere.
Mange forbrugere vil gerne økologiske varer. Men økologisk kylling er ikke det første valg, når forbrugerne køber ind. Vi har spurgt hvorfor.
Danskerne spiser mere og mere kylling. Og det er både almindelig, fritgående og økologisk kylling, der bliver puttet i indkøbskurven og på menukortet. De tre typer kylling har haft forskellig opvækst – men kan det smages?