Traditionel dansk julemad – vores mest populære opskrifter
Ingen jul uden traditionel god dansk julemad. Se vores store udvalg, hvor du selv kan håndplukke og sammensætte retterne eller konstruere en klassisk menu, hvis du foretrækker det.

Julebordet er en kærkommen lejlighed til at mødes om bordet og til at smage og mindes. Det smukke er ofte gentagelserne, vanerne og traditionerne, men det smukke kan ligeså vel være fornyelserne, overraskelserne og en ny måde at vinde mandelgaven. Nedenfor finder du en køreplan til juleaften, så du kan få både and og flæskesteg færdig samtidig. Derudover finder du vores mest populære juleopskrifter, så du kan forberede et uimodståeligt måltid til dig selv eller dine gæster!
Sous vide
Her får du en detaljeret trin-for-trin guide til at tilberede hele julemiddagen sous vide, uanset om du vælger and eller flæskesteg. Skab en stressfri jul: Alt kan forberedes dagen før, så der kun er omkring en times arbejde tilbage juleaften. Få en komplet gennemgang med opgaver, opskrifter samt masser af tips og tricks, der sikrer, at alt bliver perfekt.
Link til køreplan og opskrifter til hele julemiddagen (med and) forberedt i forvejen med sous vide.

And og flæskesteg klar på samme tid
Hvordan får du and og flæskesteg klar samtidig? Vi har lavet en køreplan.

Risalamande med kirsebærsauce
Hemmeligheden bag en god risalamande er masser af mandler og en god vaniljestang. En sikker vinder blandt alle julens desserter.


Farseret ribbenssteg
Lækker farseret ribbenssteg med peberfrugt, krydderurter og mandler. God som en del af en hovedret, buffet eller et frokostbord. Kan serveres varm eller kold.


Mørbradbøffer med bløde løg
Mormormad, når det er bedst. En klassiker, der aldrig går af mode. De stegte mørbradbøffer smager fantastisk med bløde løg og brun sauce. Du kommer til at vække begejstring med denne livret.

Mørbradbøffer i fad med champignon
Nem aftensmad, der er superlet at lave, og stort set passer sig selv. Kødet brunes på panden, og champignonerne ristes. Derefter simrer retten færdig i ovnen.

Presset grisesylte fra Skagen
En lækker, traditionel grisesylte med en perfekt balance af krydderier og mørkt kød, serveret med syltede rødbeder og sennep. Denne opskrift fra Carsten Kyster og Jens Munch kræver minimal indsats, men giver en uimodståelig smagsoplevelse, perfekt til julefrokosten.

Hjemmelavet rullepølse
Det er slet ikke så svært at lave sin egen rullepølse - men det er ret blæret at kunne mestre! Servér den til brunch, påske- eller julefrokosten, og høst point fra venner og familie. Det er klart respekt at kunne kreere sit eget pålæg.

Ribbenssteg med rødløgskompot
Ribbenssteg med rødløgskompot

Sylte af skank og bov fra gris
Gammeldags sylte af griseskank er slet ikke svær at lave, og den hjemmelavede version smager bare bedre end den færdigkøbte. Server sylten på frokostbordet til eksempelvis påske eller jul med rugbrød, rødbeder og sennep - eller som forret med sur-sødt tilbehør og søde tomater.

Æbleflæsk af bryst fra gris, stegestykke
Dejlig opskrift på gammeldags æbleflæsk, som smager helt fantastisk. Tilbered enten i ovnen eller på panden efter eget valg. Bacon og røget spæk kan bruges i opskriften i stedet for grisebryst.