Det skal du bruge
6-8 personer
800 g hamburgerrygCa. 4 timer heraf arbejdstid 15 minutter
Sådan gør du
- Giv evt. hamburgerryggen et opkog hvis du har erfaring for, at den er meget salt (kog op, hæld vandet fra og kom koldt vand på) for at fjerne noget af den salte smag.
- Vakuumer ved middel-højt tryk.
- Tilbered efter ønske (her er brugt 56 grader/4:00 timer).
- Fjern evt. net og skær kødet i ½-1 cm skiver.
Opskriften er fra Karsten Tanggaard: ”Sous vide 2.0” og ”Sous vide-håndbogen”. Se flere opskrifter på www.sousvide20.dk.
Tips
- Kødet kan opbevares i ubrudt pose op til en uge på køl ved maks. 6 grader.
- Savner du tilbehør til din hamburgerryg? Se "Glaseret hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler" eller "Kogt hamburgerryg med grøntsager og rørt smør".
- Se også opskrifterne med sous vide asparges og gulerødder.