Det skal du bruge
4 personer til frokost/skovtur
Ca. 300 g pulled pork – færdigt kød med marinade – se link til opskriften neden for.
Coleslaw
¼ -½ spidskål, ca. 250 g
½ tsk groft salt
Dressing
5 spsk græsk yoghurt, 0,1 % fedt eller skyr 0,2% fedt eller et andet fast, magert surmælksprodukt
1 tsk æbleeddike eller anden frugteddike
½ tsk sukker
Evt. lidt dijonsennep
4 grovboller, ca. 280 g
Ca. 30 minutter, hvis du har pulled pork i køleskabet
Sådan gør du
- Snit spidskålen fint, læg den i en si og drys den med salt.
- Lad det stå i minimum 15 minutter.
- Tryk væsken ud af kålen.
- Rør dressingen sammen og smag den til.
- Vend kålen i dressingen.
- Varm pulled pork og rist bollerne.
- Server boller med coleslaw og pulled pork.
Tips
- Noget af spidskålen kan udskiftes med revne gulerødder, blegselleri og forårsløg i tynde skiver, eller æble i små tern.
- Dressingen kan tilsættes lidt mayonnaise.
- Coleslaw kan gemmes i køleskabet et par dage.
- Coleslaw kan serveres til i stedet for at kommes ind i bollerne.
- For en hurtigere middag kan pulled pork købes færdiglavet.