Det skal du bruge
4 personer
400 g hakket okse- eller svinekød, 8-12% fedt
Salt og peber
1 løg
½ agurk
4 boller
50 g hvid ost i saltlage, (feta 3%)
Nøddedressing:
2 løg
4 små tomater
25 g hasselnødder
1-2 tsk sukker
½ dl frugt- eller vineddike
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Tænd grillen – eller brug en pande.
Lav dressing: Læg et stykke stanniol på grillen. Skær løg og tomater i skiver. Læg løg, tomater og hasselnødder på.
Steg til alt har fået farve. Blend det med sukker, eddike og olie til en jævn masse. Smag til.
Skær løg og agurk i skiver. Smuldr osten.
Form 4 bøffer, 1½ cm tykke. Grill dem 6-7 minutter på hver side ved god varme. De skal være gennemstegte.
Tommelfingerreglen er, at de skal stege1minut for hver mm, de er tykke.
Del bollerne og grill dem på skærefladen. Saml burgeren.