Sådan parterer du en hel kalkun
Kokken Gorm Wisweh guider igennem parteringen af en hel fersk kalkun.
Det er ikke altid, at du har mulighed for at tilberede en hel kalkun. Derfor kan du med fordel partere den ferske kalkun, fryse dem ned og så bruge de forskellige dele til forskellige lækre retter på et andet tidspunkt.
Kokken Gorm Wisweh giver dig her en udførlig guide til, hvordan kalkunen skal parteres.
Se også

Læs mere om Thanksgiving-kalkun med sweet potatoes
Thanksgiving-kalkun med sweet potatoes
Thanksgiving-kalkun med sweet potatoes

Læs mere om Jensens æblemostmarinerede kalkun med pastinakpuré og bagte rodfrugter med lakrids
Jensens æblemostmarinerede kalkun med pastinakpuré og bagte rodfrugter med lakrids
Jensens æblemostmarinerede kalkun med pastinakpuré og bagte rodfrugter med lakrids

Læs mere om Kalkunbryst med svampe og savoykål
Kalkunbryst med svampe og savoykål
Kalkunbryst med svampe og savoykål