Sådan pudser du en kalvecuvette
Lær hvordan du gør en kalvecuvette klar til ovnen.
Kalvekød er mørt, fedtfattigt og lækkert. Kalvecuvetten er ingen undtagelse. Der er dog nogle ret vigtige ting, du skal huske at gøre for at få den største smagsoplevelse.
Kokken Gorm Wisweh giver dig her de nødvendige tips til at få det bedste resultat. Se med.
Se også

Kalvecuvette - sous vide
Cuvetten er en billigere udskæring end culotten: Den er ikke helt så mør, men smager af mere. Kalvecuvetten kan være et godt valg i forhold til oksecuvetten, for kalvekødet er mere mørt end oksekødet (kræver ikke så lang tid), og den mildere kødsmag modsvares af cuvette-udskæringens smagsfylde. En oksecuvette er noget større og lidt mindre mør, og skal have 50 % længere tilberedningstid.

Kalvecuvette med tunsovs og grønne bønner
Vitello tonnato er en klassisk italiensk ret. Her serverer vi retten med cuvette af kalv efter inspiration fra den originale opskrift. Anretningen fungerer både som forret og hovedret.

Kalvecuvette i mørk øl med varm risotto af perlebyg og fennikel
Kalvecuvette i mørk øl med varm risotto af perlebyg og fennikel

Cuvette af okse eller kalv med surt og sødt
Cuvette af okse eller kalv med surt og sødt