Sådan får du en smagfuld og saftig kalvekotelet
Ernæringsekspert Hanne Castenschiold viser her, hvordan man tilbereder den populære udskæring, kalvekoteletten.
Kalvekød er som udgangspunkt meget mørt. Men det skal naturligvis tilberedes korrekt for at opnå den bedste smag.
Kalvekoteletten er en af de populære udskæringer blandt danskerne. Og der er nogle gode og nemme råd, der med fordel kan følges, hvis man gerne vil have en saftig og smagfuld kalvekotelet. Og hvem vil ikke det?
Se med her, hvor ernæringsekspert Hanne Castenschiold viser, hvordan kalvekoteletten skal tilberedes.
SE OGSÅ opskriften på Kalvekoteletter på italiensk med parmaskinke og gorgonzola
Se også

Kalvekotelet med cæsarsalat
Umami, den femte grundsmag, dominerer i denne ret. Både i de lynstegte kalvekoteletter, i salaten med parmesan og i den berømte dressing med ansjoser. Server retten som en hurtig hverdagsret eller til gæster.

Kalvekotelet på italiensk med parmaskinke og gorgonzola
Kalvekotelet på italiensk med parmaskinke og gorgonzola

Grillede kalvekoteletter med courgetter og grillet brød
Grillede kalvekoteletter med courgetter og grillet brød

Kalvekoteletter med sauté af selleri, æble og svampe
Kalvekoteletter med sauté af selleri, æble og svampe