Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun kødet hurtigt på alle sider og steg færdigt i alt 2-3 minutter.
Energi (kJ)
518
Fedt (g)
4,2
Heraf mættede fedtsyrer (g)
1,6
Protein (g)
21,3
Kulhydrat (g)
0
Heraf sukkerarter (g)
0
Salt (g)
0,1
Data for fødevarers næringsindhold er stillet til rådighed af DTU Fødevareinstituttet frida.fooddata.dk
Protein anprisning
"Proteinkilde" og "Højt på protein indhold"
Jern
2,5 mg
Nøglehullet er Miljø- og Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, der på en enkel og synlig måde gør det nemmere at finde de sundere fødevarer og madretter, når du handler.