Entrecote med fedtkant
Entrecote med fedtkant
Udskæringen hører til højreb
Skæres af filet med fedt i 2 cm tykke skiver, der er lige tykke i begge ender.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet 1 minut, vend og brun den anden side 1 minut.
Skru ned til middel varme og steg til saften kommer op på overfladen.
Vend og steg på den anden side til saften kommer op på overfladen.
Stegetid 4-6 minutter i alt. Tag bøfferne af panden, når de er færdige.
Energi (kJ) |
1098 |
Fedt (g) |
21,3 |
Heraf mættede fedtsyrer (g) |
9,9 |
Protein (g) |
18,2 |
Kulhydrat (g) |
0 |
Heraf sukkerarter (g) |
0 |
Salt (g) |
0,14 |
Jern |
1,9 mg |
Protein anprisning |
"Proteinkilde" og "Højt protein indhold" |