Bovklump i skiver
Skærevejledning
Afpudset bovklump udskæres i skiver 5-10 cm eller 10-20 cm.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær nogle snit i fedtkanten, krydr med salt og peber.
Varm fedtstof i en gryde ved god varme.
Brun kødet på begge sider - 4-5 minutter i alt. Skru ned til svag varme.
Hæld 2 dl vand ved og tilsæt øvrige ingredienser.
Lad kødet simre under låg 1½-2 timer. Vend det et par gange undervejs.
Mål centrumtemperaturen, den skal være 80 grader.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær nogle snit i fedtkanten, krydr med salt og peber.
Varm fedtstof i en gryde ved god varme.
Brun kødet på begge sider - 4-5 minutter i alt. Skru ned til svag varme.
Hæld 2 dl vand ved og tilsæt øvrige ingredienser.
Lad kødet simre under låg 1½-2 timer. Vend det et par gange undervejs.
Mål centrumtemperaturen, den skal være 80 grader.