Tynde skiver af inderlår
Skærevejledning
Skæres i ½ cm tykke skiver á ca. 100 g.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på begge sider.
Tilsæt 2 dl vand og øvrige ingredienser. Skru ned til svag varme og lad det simre 45-60 minutter.
Tilberedning af benløse fugle
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Rul skiverne om fyld af persille, rodfrugter, krydderurter, soltørrede tomater eller andet.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider, tilsæt 2 dl vand. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad det simre. Kødet skal være helt mørt.