Udskæringer
Velkommen til fødevarebranchens største opslagsværk for udskæringer, tilberedning og sensoriske beskrivelser af gris, okse- og kalvekød.
Alle udskæringer

Oksens udskæringer
Vil du kende forskel på højreb, entrecote og klump? Oksens udskæringer rummer alt fra møre bøffer til kød, der egner sig til simreretter. Udforsk vores interaktive okse, og få viden om smag, struktur og de bedste tilberedningsmetoder.
Læs mere om Oksens udskæringer Download
Kalvens udskæringer
Kalvekød er mørt, delikat og perfekt til både klassiske og moderne retter. Klik dig ind på kalvens udskæringer, og bliv klogere på, hvordan du får det bedste frem i de fine, lyse kødstykker – uanset om du skal stege, braisere eller grille.
Læs mere om Kalvens udskæringer Download
Grisens udskæringer
Bliv klog på grisens mange velsmagende udskæringer – fra mør og saftig filet til kraftfulde skanker og sprøde stege. Klik dig rundt på grisen, og lær hvor udskæringerne sidder, hvordan de bedst tilberedes, og hvilke retter de passer perfekt til.
Læs mere om Grisens udskæringer Download