2 minutkoteletter, 2 cm tykke eller 
2 minutkoteletter, 1 ½ cm tykke
salt og peber 
fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 10 g smør eller 2 tsk olie 
Tilberedningstid: Ca. 15 minutter 
Stegesvind: Ca. 20 % 
- 
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. 
- 
Krydr med salt og peber. 
- 
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør skal være gyldent, olie skal være varm. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden. 
- 
Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. 
- 
Skru ned til middel varme og steg dem færdige. 
- 
2 - 3 minutter på hver side, for 2 cm tykke koteletter. 2 - 2½ minut, hvis de ønskes rosa og 2½ - 3 minutter, hvis de ønskes netop gennemstegte. 
- 
2 minutter på hver side, for 1½ cm tykke koteletter. 
Panerede minutkoteletter på pande 
2 minutkoteletter, 2 cm tykke eller
2 minutkoteletter, 1½ cm tykke skiver
1 æg 
¾-1 dl rasp 
salt og peber 
25 g smør 
Tilberedningstid: Ca. 15 minutter 
Stegesvind: Ca. 10 %
- 
Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel. 
- 
På en anden tallerken blandes rasp med salt og peber. 
- 
Vend koteletterne, først i ægget og dernæst i raspen. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden.   
- 
Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side. 
- 
Skru ned til middel varme, og steg dem færdige. 
- 
Ca. 2 minutter på hver side, for 2 cm tykke koteletter, hvis de ønskes netop gennemstegte. 
- 
Ca. 1 ½ minut på hver side, for 1½ cm tykke koteletter, hvis de ønskes netop gennemstegte.