Bryst, stege-, kogestykke eller slag i skiver, 1 cm tykke 
salt og peber 
Tilberedningstid: Ca. 35 minutter på pande og ca. 55 minutter i ovn. 
Stegesvind: Stegestykke: ca. 70 % 
Stegesvind: Kogestykke: ca. 65 %
- 
Krydr kødet med salt og peber.
 
- 
Varm panden op ved god varme.
 
- 
Læg skiverne på panden og steg ca. 2 minutter på hver side.
 
- 
Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Det tager ca. 30 minutter for ½ og 1 cm tykke skiver.
 
- 
Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 minut. 
 
Paneret flæsk på pande
4 - 6 skiver bryst, kogestykke eller slag, 1 cm tykke 
1 æg 
¾ - 1 dl rasp 
salt og peber 
25 g smør 
Tilberedningstid: ca. 15 minutter 
Stegesvind: ca. 10 %
- 
Slå ægget ud på en tallerken, og pisk det sammen med en gaffel.
 
- 
På en anden tallerken blandes rasp med salt og peber.
 
- 
Vend skiverne, først i ægget og dernæst i raspen.
 
- 
Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
 
- 
Brun skiverne ca. 2 minutter på hver side.
 
- 
Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde.