Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
100 g kogt skinke eller hamburgerryg i skiver
4
mellemstore tortillas (mexicanske pandekager) - gerne fuldkornstortillas
4 spsk light friskost med
yoghurt eller letmayonnaise
10 cm agurk
1 rød peber
1½ dl majskerner, afdryppede fra dåse
eller optøede fra fryseren
Sådan gør du
- Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen.
- Smør friskosten på.
- Skær skinken i små tern. Skær agurk og peberfrugt i små tern.
- Drys skinke, agurk, peberfrugt og majs på pandekagerne.
- Rul tortillaerne sammen og skær dem evt. over i halve.
Tips
- Salat kan også kommes i wraps.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. hele wrap
Protein 21%
Kulhydrat 56%
Fedt 23%
860 kJ - 205 kcal