Wraps med skinke og knasende fyld

Hurtig ret med lækre og børnevenlige wraps. Er gode til madpakken.

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | For nybegyndere, Forretter, Frokost, Madpakker, Buffet | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Wraps med skinke og knasende fyld

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

100 g kogt skinke eller hamburgerryg i skiver
4 mellemstore tortillas (mexicanske pandekager) - gerne fuldkornstortillas
4 spsk light friskost med yoghurt eller letmayonnaise
10 cm agurk
1 rød peber
1½ dl majskerner, afdryppede fra dåse eller optøede fra fryseren

Sådan gør du

  1. Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen.
  2. Smør friskosten på.
  3. Skær skinken i små tern. Skær agurk og peberfrugt i små tern. 
  4. Drys skinke, agurk, peberfrugt og majs på pandekagerne.
  5. Rul tortillaerne sammen og skær dem evt. over i halve.

Tips

  • Salat kan også kommes i wraps.

Energifordeling

Næringsindhold pr. person  (ca. 200 g hele wrap): 

Energi: 1486 kJ (354 kcal) 

protein: 12 g

kulhydrat: 39 g

kostfibre: 6 g

fedt: 15 g

 


Energiindhold pr. 100 g:

Energi: 746 kJ (178 kcal)

protein: 6 g

kulhydrat: 19 g

kostfibre: 3 g

fedt: 8 g