Wraps med skinke og knasende fyld

Wraps med skinke og knasende fyld

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | For nybegyndere, Forretter, Frokost, Madpakker, Buffet | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Wraps med skinke og knasende fyld

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

100 g kogt skinke eller hamburgerryg i skiver
4 mellemstore tortillas (mexicanske pandekager) - gerne fuldkornstortillas
4 spsk light friskost med yoghurt eller letmayonnaise
10 cm agurk
1 rød peber
1½ dl majskerner, afdryppede fra dåse eller optøede fra fryseren

Sådan gør du

  1. Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen.
  2. Smør friskosten på.
  3. Skær skinken i små tern. Skær agurk og peberfrugt i små tern. 
  4. Drys skinke, agurk, peberfrugt og majs på pandekagerne.
  5. Rul tortillaerne sammen og skær dem evt. over i halve.

Tips

  • Salat kan også kommes i wraps.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. hele wrap
Protein 21%
Kulhydrat 56%
Fedt 23%
860 kJ - 205 kcal