Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
8 medium fuldkorns tortillas, 335 g 
2½ spsk light mayonnaise 
4 æg 
⅓ icebergsalat, ca. 150 g 
½ agurk 
100 g røget laks i tynde skiver 
100 g majs – frosne eller fra dåse 
Tilbehør
4 pærer 
12 tørrede abrikoser 
Sådan gør du
Varm tortillas efter anvisning på emballagen. Hvis du skal have dem med i madpakken, smager det stadig bedst at varme og herefter afkøle dem. Smør mayonnaise på tortillas. 
Kog æggene hårdkogte. Pil dem. 
Snit det meste af salaten og skær agurk i små tern. 
Lav tortillas som foldede kuverter eller som ruller. 
Fold tortillas til en kuvert og hold den i den ene hånd, mens den fyldes med salat, agurk, majs, laks i skiver og æg i både. 
Tips
- Hvis tortillas laves til ruller lægges salat, laks, agurk, majs og hakket æg på, hvorefter de rulles sammen. Skær dem i halve ved servering.
 
Energifordeling
		Energifordeling og -indhold pr. person 
Protein 17% 
Kulhydrat 53% 
Fedt 30% 
2230 kJ – 530 kcal 
Ca. 200 g frugt og grønt pr. person.