Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
250 g wokstrimler af skinkeinderlår eller skinkestrimler, ½ x ½ x ca. 8 cm
salt og
peber
1 spsk olie
½
spsk
stærk karry
Sauce
1 løg
1 fed hvidløg
2 tomater
1
porre
1 laurbærblad
2 dl bouillon
frisk
koriander
Tilbehør
2 dl ris
4 spsk mango chutney
Sådan gør du
Kog risene.
Skær løg i tynde både. Finhak hvidløg. Skær tomaterne i grove tern. Skær porren igennem på langs, del hver halvdel i fire strimler på langs.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Tilsæt karry. Læg kødet på wokken og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt løg og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt hvidløg, tomater, laurbærblad og bouillon. Lad det koge 4 minutter. Vend wok strimlerne og porrestrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og drys retten med korianderblade.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 23%
Kulhydrat 61%
Fedt 16%
2645 kJ - 630 kcal