Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
250 g wokstrimler af skinkeinderlår eller
skinkestrimler, ½ x ½ x ca. 8 cm
1 spsk karry
2 tsk olie
salt og
peber
Bouillon
2 gulerødder
1 rød
peberfrugt
200 g kartofler
150 g grønne bønner
1 lille fennikel
1
lille løg
2 fed hvidløg
1 tsk olie
1 liter bouillon
Tilbehør
Rugbrød, 150 g
Sådan gør du
Rør karry, olie, salt og peber sammen. Skær kødet i 2-3 stykker. Vend kødet i
blandingen stil det i køleskab.
Skær gulerødderne, peberfrugten og
kartoflerne i små tern og bønnerne i små stykker. Skær fennikelen i kvarter og
fjern stokken. Hak fenniklen fint. Hak løget groft og hvidløget
fint.
Varm olien i en gryde og svits grøntsagerne i 2 minutter. Tilsæt
bouillonen. Kog suppen op og lad den koge under låg ved svag varme ca. 8
minutter.
Varm en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad
det blive brunt, før det vendes. Samlet stegetid 1-1½ minut. Kom kødet i suppen.
Kog suppen op i et øjeblik. Smag til med salt og peber.
Tips
- Skinke Bites af skinkeklump kan bruges i stedet for wokstrimler.
- Hæld et par dråber sesamolie på hver portion ved servering.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 32%
Kulhydrat 53%
Fedt 15%
2285 kJ - 545 kcal