Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
1 spsk olivenolie
200 g oksestrimler af tyksteg eller inderlår
1 løg
1 fed hvidløg
1 cm revet ingefær
1 gulerod
1 lille peberfrugt
80 g grønne bønner
1 spsk fiskesovs
200 g æggenudler
1 lille dåse kokosmælk (18-20%)
En håndfuld frisk hakket koriander
2 spsk sesamfrø
Sådan gør du
- Pil løg og hvidløg og hak dem.
- Skyl og rens gulerod og peberfrugt og skær dem i mindre stykker.
- Opvarm ½ spsk olie i en wok eller på en pande. Steg oksestrimlerne på alle sider ved høj varme. Det tager 1-1½ minut.
- Læg kødet til side på en tallerken.
- Opvarm resten af olien. Tilføj løg, hvidløg, ingefær og gulerod og steg 2 minutters tid.
- Tilføj peberfrugt, grønne bønner og fiskesovs og steg videre i 3 minutters tid.
- Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
- Når grøntsagerne har stegt i nogle minutter tilføres kokosmælken. Lad det simre i 2 minutters tid. Smag til med salt og peber.
- Tilføj oksestrimlerne og server med nudler, hakket koriander og sesamfrø.
Tips
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 20%
Kulhydrat 43%
Fedt 37%
3331 kJ - 793 kcal