Tzatziki

Tzatziki

Af Puk Maia Holm-Søndergaard | Sommer | Mellemmåltid, Madpakker | Hverdag


Tzatziki

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

1 person

1 lille dl græsk yoghurt 2%, 85 g
½ agurk, 150 g
½ fed hvidløg
Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. Skræl agurken og riv den.
  2. Drys agurken med salt og kom den i en sigte, så vandet kan løbe fra.
  3. Pres den revne agurk ned i sigten for at drive væske ud af agurken.
  4. Bland græsk yoghurt, knust hvidløg, peber og agurk.
  5. Smag til med peber og eventuelt lidt ekstra salt.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold i hele portionen:
Protein: 44%
Kulhydrat: 35%
Fedt: 21%
314 kJ – 75 kJ