Det skal du bruge
På buffet til 6-8 personer - eller middag til 4 personer
16 skiver svinebryst, koge- eller stegestykke, ½ cm tykke3 tsk frisk timian
salt og peber
Appelsinsalat
4 appelsiner
¼ rødløg
2 julesalat
eller hjertesalat
2 spsk olivenolie
25 g hasselnødder
i flager
Tilbehør
7 skiver rugbrød, 350 g
sennep
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med hakket timian, salt og peber. Varm panden ved god varme. Brun skiverne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 minut.Skær enderne af appelsinerne. Skær skal og den hvide hinde af. Skær appelsinerne i skiver. Skær rødløget i tynde skiver. Snit salaten. Fordel appelsinskiver, løg og salat i et fad. Pisk olivenolie med salt og peber og dryp det over salaten. Rist nødderne gyldne på en tør pande og drys dem over.
Tips
Rør en blanding af halv dijonsennep og halv akaciehonning sammen og servér det til retten.