Tilberedningstid
Ca. 50 minutter
Det skal du bruge
4 personer
8-10 kyllingelår, ca. 800 g 
1 dl teryiaki sauce 
1 lime eller 1 citron 
Salt og peber 
1 spsk sesamfrø
Tilbehør
250 g ægnudler
1 dl sød chilisauce
500 g broccoli
200 g cherrytomater
1 lime
Sådan gør du
- Kom kyllingelårene i en skål og vend dem i teryiaki sauce og 1½ spsk limesaft. Lad dem trække 15 minutter i køleskabet.
 - Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Stil dem i i en kold ovn.
 - Tænd ovnen på 225 grader og steg dem ca. 30 minutter til de er gennemstegte. Vend dem evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
 - Stik en urtekniv i kødet, hvor det er tykkest. Kødsaften skal være klar ved benene.
 - Kog ægnudlerne som angivet på emballagen.
 - Damp broccolien i buketter og skær cherrytomaterne i halve.
 - Server sød chilisauce og lime i både til.
 
Tips
- Kyllingelårene kan vendes i knust cornflakes, en blanding af rasp og revet parmesan eller i kokosmel i stedet for teryiaki og sesamfrø.
 - Overskydende kyllingelår, broccoli og cherrytomater kan bruges til madpakken næste dag.
 
Energifordeling
		Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 27% 
Kulhydrat 43% 
Fedt 30% 
2580 kJ – 620 kcal