Svinekam med tunsauce

Svinekam med tunsauce

Af Anne Skovgaard-Petersen

Det skal du bruge

Frokostret til 4 personer

4-8 tynde skiver af stegt eller kogt
Filet Royal eller svinekam
1 dåse tunfisk i olie
70 g mayonnaise
1 citron
½ spsk kapers
salt og peber

Pynt
Kapers, tomat og purløg


Tilbehør

Brød, 400 g


Ca. 15 minutter


Sådan gør du

Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.
Smag til med salt og peber. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.

Tips

  • I stedet for Filet Royal og svinekam kan anvendes nakkefilet eller skinkemignon.
  • I stedet for kapers kan anvendes hakkede oliven.
  • Tun i vand kan bruges i stedet for tun i olie.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 25%
Kulhydrat 39%
Fedt 36%
1810 kJ - 430 kcal

 

Sund hverdagsmad