Superwraps med tunfyld

Superwraps med tunfyld

Af Helle Brønnum Carlsen | Hele året | Madpakker | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

4-5 stk.

Wraps: 
1 dl sødmælk 
1 dl hvedemel 
½ dl sigtemel 
½ tsk salt 
1 æg 
1 dl vand 
lidt smør (til stegning)
 
Fyld: 
1/4 agurk 
2-3 salatblade 
1 tomat 
½ dåse tun i olie 
4-5 grønne oliven (uden sten) 
2-3 spsk cremefraiche 18 % 
evt. lidt hakket, revet skal af 1/2 usprøjtet citron 
salt 
peber

Sådan gør du

Pisk lidt af mælken i de to slags mel og salt i en skål. Når det ikke klumper mere, piskes ægget ud heri, og til sidst justeres konsistensen med mælk og vand. Der bages 4-5 meget store, men tynde pandekager på en stor slip-let pande. De pandekager, der ikke skal bruges, pakkes og fryses.
Fordel så agurk i stave og tomater i tynde skiver på godt 2/3 af hver pandekage (i alt 2 til en frokostpakke).
Herover lægges en stribe af tun og oliven, cremefraiche og evt. lidt citronskal, salt og peber.
Det hele foldes grundigt ind i pandekagerne, der pakkes stramt i alufolie, evt. med et underlag af smørrebrødspapir, så de ikke udtørrer.

Energifordeling

Energiindhold i én superwrap med tunfyld
650 kJ (156 kcal) 
Protein 27%
Kulhydrat 30%
Fedt 41%