Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
4-5 stk.
Wraps:
1 dl sødmælk
1 dl hvedemel
½ dl sigtemel
½ tsk salt
1 æg
1 dl vand
lidt smør (til stegning)
Fyld:
1/4 agurk
2-3 salatblade
1 tomat
½ dåse tun i olie
4-5 grønne oliven (uden sten)
2-3 spsk cremefraiche 18 %
evt. lidt hakket, revet skal af 1/2 usprøjtet citron
salt
peber
Sådan gør du
Pisk lidt af mælken i de to slags mel og salt i en skål. Når det ikke klumper mere, piskes ægget ud heri, og til sidst justeres konsistensen med mælk og vand. Der bages 4-5 meget store, men tynde pandekager på en stor slip-let pande. De pandekager, der ikke skal bruges, pakkes og fryses.
Fordel så agurk i stave og tomater i tynde skiver på godt 2/3 af hver pandekage (i alt 2 til en frokostpakke).
Herover lægges en stribe af tun og oliven, cremefraiche og evt. lidt citronskal, salt og peber.
Det hele foldes grundigt ind i pandekagerne, der pakkes stramt i alufolie, evt. med et underlag af smørrebrødspapir, så de ikke udtørrer.
Energifordeling
Energiindhold i én superwrap med tunfyld
650 kJ (156 kcal)
Protein 27%
Kulhydrat 30%
Fedt 41%