Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
4 personer
1 knoldselleri
3 spsk olie
2 spsk citronsaft
½ bdt bredbladet persille
Salt og peber
Sådan gør du
Halver sellerien, skræl den og skær den i tynde skiver. Skær skiverne i tynde strimler og kom dem løbende i koldt vand med citronsaft, så misfarvning undgås. Varm olien op i en sauterpande eller bredbundet gryde. Kom sellerien i og lad den mørne under låg ved middel varme i ca. 5 minutter. Skru op for varmen og tilsæt citronsaft og hakket persille. Steg sellerien uden låg, til den bliver gylden. Smag til med salt og peber.
Tips
- Server retten til stegt kød, fjerkræ og fisk.
Energifordeling
Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 9%
Kulhydrat 36%
Fedt 55%
800 kJ – 180 kcal