Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4 hele rødspætter, flåede og rensede
2-3 dl finvalsede havregryn
½ bundt timian
20 g smør
2 spsk olivenolie
200 g cherrytomater røde og gule
Rå remoulade:
120 g pastinak, ca. 1 stk.
120 g gulerod, ca. 1 stk.
2 forårsløg
1 dl god mayonnaise
1 dl skyr
2 tsk Dijonsennep
Salt
Peber
Sådan gør du
- Rengør og skræl pastinak og gulerod og riv dem groft.
- Snit forårsløg fint og bland dem sammen med de revne rodfrugter, mayonnaise, skyr, sennep og smag til med salt og peber.
- Krydr fisken godt med salt og peber.
- Hak timian groft og vend det sammen med havregryn og vend fisken déri.
- Steg fisken på en slip let-pande i halvt smør og halvt olivenolie, ca. 3 minutter på hver side, indtil den er gylden.
- Steg cherrytomater sammen med fisken. Anret fisken på panden, serveres med rå remoulade.
Tips
- Man kan også bruge sesamfrø eller mandelmel til panering i stedet for finvalsede havregryn.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 24%
Kulhydrat 5%
Fedt 71%
1775 kJ – 424 kcal