Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
4 personer
1 ubagt pizzabund i rulle, 400 g
1½ dl tomatpuré
100 g kogt skinke i skiver eller strimler
100 g reven pizzaost
1 bakke rucola salat, 100 g
Tilbehør
250 g cherrytomater
Gulerods- og agurkestænger af 6 gulerødder og 1 agurk.
Sådan gør du
Læg pizzabunden på bagepapir på en bageplade. Smør tomatpuré på den. Fordel skinke og ost over.
Stil pizzaen i ovnen ved 225 grader i 15-18 minutter på midterste ovnribbe.
Skyl rucolasalaten, afdryp den godt og fordel den over den bagte pizza.
Energifordeling
Nu hedder udskæringen yderlår fra skinke af gris. Før hed det skinkeyderlår af svin.
Næringsindhold pr. person (ca. 450 g af retten):
Energi: 1914 kJ (457 kcal)
Protein: 27 g
Kulhydrat: 59 g
Kostfibre: 12 g
Fedt: 10 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 424 kJ (101 kcal)
Protein: 6 g
Kulhydrat: 13 g
Kostfibre: 3 g
Fedt: 2 g