Sprød pizza med rucolatopping

Nem og lækker opskrift på pizza med skinke og rucola som er klar på et kvarter. Server familiefavoritten sammen med cherrytomater, gulerods- og agurkestænger.

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | Hovedretter | Hverdag


Sprød pizza med rucolatopping

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

4 personer

1 ubagt pizzabund i rulle, 400 g
1½ dl tomatpuré
100 g kogt skinke i skiver eller strimler
100 g reven pizzaost
1 bakke rucola salat, 100 g

Tilbehør

250 g cherrytomater
Gulerods- og agurkestænger af 6 gulerødder og 1 agurk.

Sådan gør du

Læg pizzabunden på bagepapir på en bageplade. Smør tomatpuré på den. Fordel skinke og ost over.

Stil pizzaen i ovnen ved 225 grader i 15-18 minutter på midterste ovnribbe.

Skyl rucolasalaten, afdryp den godt og fordel den over den bagte pizza.

Energifordeling

Nu hedder udskæringen yderlår fra skinke af gris. Før hed det skinkeyderlår af svin.

 

Næringsindhold pr. person  (ca. 450 g af retten): 

Energi: 1914 kJ (457 kcal)

Protein: 27 g

Kulhydrat: 59 g

Kostfibre: 12 g

Fedt: 10 g

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 424 kJ (101 kcal)

Protein: 6 g

Kulhydrat: 13 g

Kostfibre: 3 g

Fedt: 2 g