Spinatsalat med linser og cherrytomater

Spinatsalat med linser og cherrytomater

Af Vibeke Lehn

Det skal du bruge

4 personer

125 g små, grønne linser
125 g daggammelt brød
2 tsk olie
250 g cherrytomater skåret i halve
75 g babyspinat
1 fintsnittet rødløg
2 tsk olivenolie
Salt og peber
75 g blå ost, mild gedeost eller feta

Tilbehør

200 g små stykker stegt kyllingeinderfilet.


-


Sådan gør du

Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem.

Skær eller riv brødet i mindre, mundrette stykker, vend dem i olie og

rist dem gyldne og sprøde i ovnen eller på en pande.

Afkøl og bland dem med linser, cherrytomater, spinatblade og rødløg samt olivenolie, salt og peber.

Smuldr ost over og server. Opskrift og foto er udlånt af www.sæson.dk.

Tips

  • Velegnet som frokostsalat – kan evt. tilsættes lidt kogt eller stegt kylling eller sprødstegt bacon.

energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 43%
Fedt 29%
1549 kJ – 370 kcal

Sund hverdagsmad