Det skal du bruge
2 personer
50 g puffede flæskesvær
350 g nye kartofler
Salt
1 rødløg, ca. 150 g
50 g sprød salat, fx ¼ iceberg
200 g babyspinat
2 bakker hindbær, ca. 250 g
Dressing til spinatsalat:
5 spsk eddike – evt. hindbæreddike
2 tsk sukker
Tilbehør
140 g groft brød
Ca. 25 minutter
Sådan gør du
- Skrub kartofler fri for jord. Kom dem i en gryde og dæk med vand. Kom lidt salt i og kog med låg i ca. 15 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra og tilsæt koldt vand.
- Rør eddike og sukker sammen til dressingen. Pil løg og snit i strimler. Hæld eddiken over løgene.
- Snit iceberg og skyl det sammen med babyspinat. Dræn begge dele i en salatslynge eller sigte.
- Skyl hindbær og afdryp på køkkenrulle.
- Skær de afkølede kartofler i mindre stykker og vend med løg, eddike, salat og spinat.
- Kom flæskesvær i en frysepose og knus dem - anvend evt. en kagerulle eller en flaske.
- Drys de knuste svær over spinatsalaten og fordel hindbær på toppen.
- Server med brød.