Det skal du bruge
4 personer
200 g fuldkornspasta f.eks. skruer eller rør6 æg
100 g spæde spinatblade eller salat
2 forårsløg
250 g cherrytomater
50 g færdigstegt bacon
Rugbrødscroutoner
4 skiver rugbrød
Dressing
1 ½ dl cremefraiche, 6% fedt
1-2 stilke estragon eller 1 tsk tørret
Salt og peber
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
- Kog pastaen og kom den i en si. Skyl den kort med koldt vand og lad dem dryppe af.
- Kog æggene smilende eller hårdkogte.
- Snit forårsløgene.
- Skyl spinatbladene og tør dem fx i salatslynge.
- Halver tomaterne.
- Skær æggene i halve.
- Fordel pasta, spinatblade, forårsløgene, bacon og æg på et fad eller 4 tallerkner.
- Skær rugbrødsskiverne i små tern og rist dem på en tør pande til de er sprøde. Vend dem jævnligt. Læg dem på bagepapir til afkøling. Drys dem over salaten.
- Rør cremefraichen med 1 spsk finthakket estragon og smag til med salt og peber.
- Server dressingen til salaten.
Tips
- I stedet for estragon kan der bruges basilikum, karse eller persille.
- Prøv også vores lækre spinatsalat med hindbær og flæskesvær.