Spid med kalvemørbrad, friskpillede rejer og urter

Spid med kalvemørbrad, friskpillede rejer og urter

Af Thomas Castberg | Sommer | Hovedretter | Gæster, Fest, Grill


Spid med kalvemørbrad, friskpillede rejer og urter

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

300 g kalvemørbrad
Salt og peber

Små bambusgrillspid

2 bundter krydderurter (f.eks. purløg, kørvel, persille, dild osv.)
1 kg pil selv rejer -  frosne rejer kan anvendes.

1 citron

Tilbehør

200 g groft brød

Sådan gør du

Læg bambusspiddene i vand ½ time før de skal bruges.

Skær kødet i tern på ca. 1½ x 1½ cm og sæt dem på spiddene, max. 3 tern pr. spid.

Skyl urterne, tør dem og fjern de groveste stilke. Hak dem groft, og stil dem til side.

Grill kødet 1½ minut på alle fire sider, så det stadigvæk er rosa indeni.

Anret som på billedet og pres lidt citron ud over til sidst.

Man kan også blende urterne sammen med ½ dl rapsolie og lidt citronsaft, hvis man vil gøre det lidt mere avanceret.

Smag til med salt og peber.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 37%
Kulhydrat 25%
Fedt 38% 
1760 kJ - 421 kcal