Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
4 stk.
100 g chorizo
12 små stilktomater
4 æg
1 spsk tørret oregano
Salt og peber
Pynt
Lidt basilikumblade
Tilbehør
Ristet rugbrød, 200 g
Sådan gør du
- Skyl tomater.
- Skær chorizo i små tern. Svits chorizo på panden i nogle minutter.
- Steg tomaterne sammen med chorizo 4-5 minutter. Vend dem undervejs.
- Slå æggene ud til spejlæg på panden sammen med chorizo og tomaterne.
- Krydr med oregano, salt og peber.
- Steg spejlæggene til de får gylden kant.
- Pynt med basilikumblad.
Energifordeling
Nu hedder udskæringen hakket grisekød af bov fra gris. Før hed det hakket svinekød.
Næringsindhold pr. person (ca. 170 g af retten):
Energi: 1265 kJ (302 kcal)
Protein: 15 g
Kulhydrat: 23 g
Kostfibre: 5 g
Fedt: 15 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 734 kJ (175 kcal)
Protein: 9 g
Kulhydrat: 13 g
Kostfibre: 3 g
Fedt: 9 g