Tilberedningstid
30 minutter
Det skal du bruge
1 person
75 g bacon, tynde skiver
125 g spaghetti, tørret
1 æg, evt. pasteuriseret
3 spsk fløde 9%
2 tsk reven parmesanost
¼ tsk salt
1 knsp peber
1 dusk persille
Sådan gør du
Kog spaghetti som anvist på emballagen.
Skær bacon i stykker på ca. 2½ cm og dup kødet med køkkenrulle. Rist baconstykkerne sprøde på en pande, læg dem på køkkenrulle og kassér stegefedtet. Pisk æg, fløde, parmesanost, salt og peber sammen. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
Vend bacon og spaghetti i og servér straks med et drys hakket persille. Servér evt. med ekstra parmesanost.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 18%
Kulhydrat 46%
Fedt 36%
3630 kJ - 865 kcal