Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
1 person
75 g bacon, tynde skiver
125 g spaghetti, tørret
1 æg, evt. pasteuriseret
3 spsk fløde, 9%
2 tsk revet parmesanost
¼ tsk salt
1 knsp peber
1 bundt persille
Sådan gør du
- Kog spaghetti som anvist på emballagen.
- Skær bacon i stykker på ca. 2½ cm og dup kødet med køkkenrulle.
- Rist baconstykkerne sprøde på en pande, læg dem på køkkenrulle og kassér stegefedtet.
- Pisk æg, fløde, parmesanost, salt og peber sammen.
- Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
- Vend bacon og spaghetti i og servér straks med et drys hakket persille.
- Servér evt. med ekstra parmesanost.
Energifordeling
-