Spaghetti Carbonara

Lækker opskrift på den traditionelle italienske pastaret. Beregnet til 1 person og nem at lave.

Af voresmad.dk | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

1 person

75 g bacon, tynde skiver
125 g spaghetti, tørret
1 æg, evt. pasteuriseret
3 spsk fløde, 9%
2 tsk revet parmesanost
¼ tsk salt
1 knsp peber
1 bundt persille

Sådan gør du

  1. Kog spaghetti som anvist på emballagen.
  2. Skær bacon i stykker på ca. 2½ cm og dup kødet med køkkenrulle.
  3. Rist baconstykkerne sprøde på en pande, læg dem på køkkenrulle og kassér stegefedtet.
  4. Pisk æg, fløde, parmesanost, salt og peber sammen.
  5. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
  6. Vend bacon og spaghetti i og servér straks med et drys hakket persille.
  7. Servér evt. med ekstra parmesanost.

Energifordeling

-