Spaghetti bianco

Spaghetti bianco

Af Betina Repstock og Peter Broe | Hele året | Hovedretter | Hverdag


Spaghetti bianco

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

600 g kalvekød i strimler (skåret af inderlår, klump, tyksteg eller flanksteak)
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
2 kviste timian
2 kviste rosmarin
1 stk. citron, revet skal af og saften af den halve
4 spsk. creme fraiche 38%
2 bdt. forårsløg i strimler
Parmesan revet eller høvlet

500 g spaghetti, tørret

Sådan gør du

Kog pastaen som anvist på emballagen.

Hvidløgsfedet og krydderurterne hakkes groft og ristes på en varm pande i olivenolien.

Tilsæt kødstrimlerne og rist også dem kraftigt. Tilsæt citronsaft og reven citronskal. Lad det hele koge ind i ca. 1 minut.

Tilsæt creme fraiche og de snittede forårsløg. Vend den kogte spaghetti ned i saucen og servér straks. Kom evt. reven eller høvlet parmesanost over.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 26%
Kulhydrat 57%
Fedt 17%