Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4-6 personer
8-12 tynde skiver røget skinke, 400 g
1 spsk balsamico eller vineddike
1 citron
½ dl olivenolie
1 lille løg
10 sorte oliven
2 modne tomater
1 lille gul eller rød peberfrugt
Salt
Peber
Tilbehør
100 g brød
Sådan gør du
- Skær evt. fedtkant af kødet og læg skiverne taglagt på et fad.
- Pisk balsamico, ½ spsk citronsaft, olie, finthakket løg og finthakkede oliven sammen.
- Skær et låg af tomaterne, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i tynde strimler.
- Peberfrugten skæres i små tern.
- Kom tomat, peberfrugt, salt og peber i marinaden.
- Smag den til og hæld den over kødet.
- Lad kødet trække med marinaden ca. 20 minutter i køleskab før servering.
Energifordeling
-