Skinkevinaigrette

Skinkevinaigrette

Af Anne Skovgaard-Petersen | Hele året | Frokost, Buffet | Hverdag, Jul, Weekend, Slankeretter


Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4-6 personer

8-12 tynde skiver skinke, 400 g
1 spsk balsamico eller vineddike
1 citron
½ dl olivenolie
1 lille løg
10 sorte oliven
2 modne tomater
1 lille gul eller rød peberfrugt
salt og peber

Tilbehør

100 g brød

Sådan gør du

Skær evt. fedtkant af kødet og læg skiverne taglagt på et fad. Pisk balsamico, ½ spsk citronsaft, olie, finthakket løg og finthakkede oliven sammen. Skær et låg af tomaterne, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i tynde strimler. Peberfrugten skæres i små tern. Kom tomat, peberfrugt, salt og peber i marinaden. Smag den til og hæld den over kødet. Lad kødet trække med marinaden ca. 20 minutter i køleskab før servering.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 22%
Kulhydrat 52%
Fedt 26%
1615 kJ - 385 kcal