Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
2 skinkeschnitzler af inderlår,
1 cm tykke, a ca. 125
g
salt og peber
2 tsk olie
Sprøde kapers
½ dl
kapers
2 tsk olie
Tomater
300 g små tomater,
gerne forskellige slags
2 spsk små sorte oliven
frisk oregano, basilikum
eller citrontimian
1½ dl tomatjuice
Tilbehør
150 g pasta, fx tagliatelle
Sådan gør du
Kog pastaen.
Tryk kapersene tørre. Varm olien i en pande ved kraftig
varme og rist kapersene sprøde under omrøring. Læg dem på
køkkenrulle.
Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm olien på panden ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge
sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side.
Tag kødet af panden.
Skær tomaterne i halve eller kvarte efter størrelse.
Læg dem på panden sammen med de sorte oliven og svits dem under omrøring i 3-5
minutter. Smag til med salt, peber og hakket oregano. Tag tomatblandingen af
panden. Hæld tomatjuicen på panden og kog den i ca. 1 minut.
Pynt med
oregano og sprøde kapers.
Tips
- Medaljoner eller svinekoteletter kan bruges i stedet for skinkeschnitzler.
- Brug eventuelt resten af tomatjuicen til en kold tomatsuppe.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 27%
Kulhydrat 49%
Fedt 24%
2425 kJ - 575 kcal