Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
2 personer
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, á ca. 125
g
salt og peber
250 g champignon
¼ knoldselleri, 200 g
1½ spsk
olie
1-2 tsk tomatpuré
1 dl bouillon eller vand
1 tsk majsstivelse
¼
bundt persille
Tilbehør
120 g ris
Sådan gør du
Skær champignonerne i skiver. Skær sellerien i
½ cm tykke skiver. Lad 1 spsk olie blive varm på en pande ved god varme. Steg
selleri i skiver møre ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Læg
dem på et fad og hold dem varme. Gem panden til stegning af schnitzler.
Kog risene.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber. Lad ½ spsk olie blive varm på panden ved god varme. Brun
hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem
færdige 1½-2 minutter på hver side. Tag kødet op og læg det på selleristykkerne.
Rist champignonerne på panden og krydr med salt og peber. Tilsæt
tomatpuré og 1 dl bouillon rørt op med majsstivelse og kog saucen igennem et par
minutter. Hæld saucen over kød og selleri. Drys med hakket persille.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 47%
Fedt 25%
2280 kJ - 540 kcal